Mramor kulatá koupací sud X 8

Mramor kulatá X | Akrylová vložka, krásné mramorové barvy | Externí kamna | pro 8 osob

Externí kamna, vnitřní průměr 200 cm, vnější průměr 225 cm, bez zvýšeného sedadla.

All-Inclusive balíček obsahuje vše, co potřebujete k rychlému ohřevu vody a udržení ji teplé po několik hodin: izolovaný akrylový vložek, efektivní kamna a izolovaný kryt z umělé kůže. Toto platí pro všechny dřevem vyhřívané koupací sudy z řady Marble Line:

  • RYCHLÉ OHŘEV : Ohřeje se za 1-2 hodiny v létě, 2-3 hodiny v zimě.
  • DLOUHO UDRŽUJE TEPELO : Pokud se koupete večer, ráno stačí ohřát vodu o pár stupňů.
  • SNADNÁ MONTÁŽ : Přichází předmontovaný, takže se můžete vykoupat již o několik hodin později téhož večera.

Koupací sud skutečně pojme 6 dospělých a 2 děti. Nicméně, upřímně řečeno, optimální počet je 4-5 dospělých, aby všichni mohli koupací sud pohodlně využívat s dostatečným prostorem a aniž by se cítili stísněni nebo přeplněni.

Externí kamna sice zvětšuje prostor, který koupací sud zabírá, ale v samotném koupacím sudu máte maximálně dostupný prostor. Pokud velikost zahrady pro vás není problém, tato volba se doporučuje.

VLOŽKA: Pro akrylovou vložku máte k dispozici šest mramorových barevných možností, které vypadají úžasně. Společně s barvami vnější obložení můžete vytvořit úchvatné kombinace.

OBLOŽENÍ: Startovací sada pro koupací sudy Marble obsahuje obložení z jedle, které lze upgradovat na termo dřevo – ještě odolnější a odolávající materiál. Oboje lze nabarvit tak, aby ladilo s vaší zahradou, momentálně máme k dispozici 6 odstínů.

KAMNA: Jak 304, tak i 316-nerezové kamna jsou výkonná. Ale jak možná víte, 316 ocel je odolnější, zejména pokud plánujete používat více chemikálií.

VZDUCHOVÁ MASÁŽ: Bubliny nejen vytváří zábavnou atmosféru, ale také cirkulují vodu, zajišťujíce tak rovnoměrné ohřívání.

HYDRO-MASÁŽ: Pro některé je koupací sud neúplný bez trysek, které nabízejí terapeutickou masáž. To chápeme, takže vám umožňujeme konfigurovat počet a umístění trysek dle vašeho gusta.

KVALITA VODY: Filtrovaná voda vydrží déle, což činí pískové filtry oblíbeným doplňkem. Někteří dávají přednost vlastním filtrům a volí externí připojení – pevná volba. UV-C lampy, které zabíjejí bakterie, získávají na popularitě; více než polovina našich zákazníků se pro ně rozhodne. Připojení je snadné pomocí rychlospojek.

LED: Vyberte si buď 1 velkou nebo 15 malých LED diod s měnícími se barvami, abyste přidali jedinečnou atmosféru do svého koupele.

Příslušenství: Schody jsou již zahrnuty ve startovacím balíčku – protože jak byste se mohli dostat dovnitř bez nich? Mnoho zákazníků volí větší schody. Regál je rozhodně praktický a mnozí volí dva nebo tři. Pokud si myslíte, že se do koupele vylézt může být náročné nebo kluzké, zvažte pořízení madla.

Skutečně, externí kamna mohou zvětšit plochu, kterou koupací sud zabírá, ale vnitřek koupacího sudu máte maximálně k dispozici. Pokud velikost zahrady není problém, tato možnost se doporučuje.


99 620 

Startovací balíček se vším všudy

Dodání zdarma

Vysoká kvalita akrylové vložky s mramorovým vzorem

Vysoká kvalita vložky je jedním z nejdůležitějších komponentů u dřevem topeného koupacího sudu. Proto používáme pouze nejkvalitnější akrylátovou pryskyřici a dodržujeme přísné výrobní normy.

Ano

Dno koupacího sudu, kde budete stát, bylo speciálně navrženo s texturovaným povrchem, aby se zajistilo, že neklouznete.

Ano

Vytvarováno tak, aby nejlepším způsobem vyhovovalo konturám vašeho těla a cítilo se opravdu pohodlně.

Ano

K dispozici je tepelná izolace, která udržuje teplotu vody déle na vyšší úrovni.

Kamna z nerezové oceli odolné chemikáliím

Výkonné dřevěné kamna rychle ohřívají vodu a jsou bezpečné pro použití s dezinfekčními prostředky ve vodě po dlouhou dobu.

Ano

Možnost výběru ze dvou ocelových typů odolných proti chlóru a solím nebo bezchlórovým chemikáliím.

Ano

Průhledné skleněné dveře vám umožní sledovat hořící dřevo a užívat si pohled na plameny.

Ano

Navrženo pro snadný přístup k obsluze ohně a odstraňování popela.

Máte dotaz?

Ahoj, jsem Lina! Pokud máte jakékoli dotazy nebo chcete pomoci s výběrem toho správného koupacího sudu pro vás, ráda vám pomohu.

Kontaktní osoba na Gardenvity