Mramor kulatá koupací sud 8

Mramor kulatá | Akrylová vložka, krásné mramorové barvy | Integrovaná kamna | pro 8 osob

Integrované kamna, vnitřní průměr 200 cm, vnější průměr 225 cm, s vysokým sedadlem.

All-Inclusive balíček obsahuje vše, co potřebujete k rychlému ohřevu vody a udržení ji teplé po několik hodin: izolovaný akrylový vložek, efektivní kamna a izolovaný kryt z umělé kůže. Toto platí pro všechny dřevem vyhřívané koupací sudy z řady Marble Line:

  • RYCHLÉ OHŘEV : Ohřeje se za 1-2 hodiny v létě, 2-3 hodiny v zimě.
  • DLOUHO UDRŽUJE TEPELO : Pokud se koupete večer, ráno stačí ohřát vodu o pár stupňů.
  • SNADNÁ MONTÁŽ : Přichází předmontovaný, takže se můžete vykoupat již o několik hodin později téhož večera.

Koupací sud může skutečně pojmout 6 dospělých a 2 děti. Nicméně, aby se zajistilo, že všichni budou moci v koupacím sudu pohodlně relaxovat a mít dostatek místa, optimální počet je upřímně 4-5 dospělých. Tím se zaručí prostornější a příjemnější zážitek bez pocitu tlačenice či stísněnosti.

Integrovaná kamna nabízí výhodu úspory místa na dvorku a umožňuje vytvořit kompaktnější koupací sud. Ve skutečnosti místo, kde je kamna nainstalována, vytváří zvýšenou plošinu. Takže pokud máte rádi osvěžení – chcete se ochladit, aniž byste opustili koupací sud – tato oblast je skvělá, když si chcete na chvíli sednout do vody a částečně se ponořit.

VLOŽKA: Pro akrylovou vložku máte k dispozici šest mramorových barevných možností, které vypadají úžasně. Společně s barvami vnější obložení můžete vytvořit úchvatné kombinace.

OBLOŽENÍ: Startovací sada pro koupací sudy Marble obsahuje obložení z jedle, které lze upgradovat na termo dřevo – ještě odolnější a odolávající materiál. Oboje lze nabarvit tak, aby ladilo s vaší zahradou, momentálně máme k dispozici 6 odstínů.

KAMNA: Jak 304, tak i 316-nerezové kamna jsou výkonná. Ale jak možná víte, 316 ocel je odolnější, zejména pokud plánujete používat více chemikálií.

VZDUCHOVÁ MASÁŽ: Bubliny nejen vytváří zábavnou atmosféru, ale také cirkulují vodu, zajišťujíce tak rovnoměrné ohřívání.

HYDRO-MASÁŽ: Pro některé je koupací sud neúplný bez trysek, které nabízejí terapeutickou masáž. To chápeme, takže vám umožňujeme konfigurovat počet a umístění trysek dle vašeho gusta.

KVALITA VODY: Filtrovaná voda vydrží déle, což činí pískové filtry oblíbeným doplňkem. Někteří dávají přednost vlastním filtrům a volí externí připojení – pevná volba. UV-C lampy, které zabíjejí bakterie, získávají na popularitě; více než polovina našich zákazníků se pro ně rozhodne. Připojení je snadné pomocí rychlospojek.

LED: Vyberte si buď 1 velkou nebo 15 malých LED diod s měnícími se barvami, abyste přidali jedinečnou atmosféru do svého koupele.

Příslušenství: Schody jsou již zahrnuty ve startovacím balíčku – protože jak byste se mohli dostat dovnitř bez nich? Mnoho zákazníků volí větší schody. Regál je rozhodně praktický a mnozí volí dva nebo tři. Pokud si myslíte, že se do koupele vylézt může být náročné nebo kluzké, zvažte pořízení madla.

Začněte s dobře promyšleným základním balíčkem a poté upravte svou zkušenost s koupacím sudem přidáním prvků wellness a příslušenství dle vašich preferencí.


94 710 

Startovací balíček se vším všudy

Dodání zdarma

Vysoká kvalita akrylové vložky s mramorovým vzorem

Vysoká kvalita vložky je jedním z nejdůležitějších komponentů u dřevem topeného koupacího sudu. Proto používáme pouze nejkvalitnější akrylátovou pryskyřici a dodržujeme přísné výrobní normy.

Ano

Dno koupacího sudu, kde budete stát, bylo speciálně navrženo s texturovaným povrchem, aby se zajistilo, že neklouznete.

Ano

Vytvarováno tak, aby nejlepším způsobem vyhovovalo konturám vašeho těla a cítilo se opravdu pohodlně.

Ano

K dispozici je tepelná izolace, která udržuje teplotu vody déle na vyšší úrovni.

Kamna z nerezové oceli odolné chemikáliím

Výkonné dřevěné kamna rychle ohřívají vodu a jsou bezpečné pro použití s dezinfekčními prostředky ve vodě po dlouhou dobu.

Ano

Možnost výběru ze dvou ocelových typů odolných proti chlóru a solím nebo bezchlórovým chemikáliím.

Ano

Průhledné skleněné dveře vám umožní sledovat hořící dřevo a užívat si pohled na plameny.

Ano

Navrženo pro snadný přístup k obsluze ohně a odstraňování popela.

Máte dotaz?

Ahoj, jsem Lina! Pokud máte jakékoli dotazy nebo chcete pomoci s výběrem toho správného koupacího sudu pro vás, ráda vám pomohu.

Kontaktní osoba na Gardenvity