Koupací sud s externí kamna | Vložka z sklolaminátu | Ofuro pro 2 osoby | Comfort

Externí kamna, vnitřní průměr 170 cm, vnější průměr 180 cm.

OFURO PRO 2 OSOBY: Tento koupací sud označujeme jako dvoumístný, i když můžete vidět na fotografii, že i dítě by se, byť těsně, vešlo. Samozřejmě je nejpohodlnější pro dvě osoby nebo jednoho. Pokud rádi chodíte s přáteli do veřejných koupacích sudů, ale doma potřebujete jeden jen pro sebe, je Ofuro pro vás ideální, protože šetří jak vodu, tak dřevo. Má také všechny ostatní vlastnosti dřevěného koupacího sudu.

Platí pro všechny dřevěné koupací sudy v řadě Comfort:

  • RYCHLÉ OHŘEVY: Vyberte si dodatečný kryt pro koupací sud a můžete si být jisti rychlými ohřevy: v létě se zahřeje za 1-2 hodiny, v zimě za 2-3 hodiny. Pokud si koupíte také kryt, koupací sud udrží teplo déle: pokud se koupete večer, ráno stačí jen o pár stupňů ohřát.
  • VLOŽKA Z SKLOLAMINÁTU: Příjemná na dotek, s hladkým tvarem, toto je nejdéle používaný materiál pro vložky do dřevěných koupacích sudů.
  • JEDNODUCHÁ MONTÁŽ: Přichází předem sestaven, takže se můžete ve stejný večer koupat za pár hodin. Video návody vás provedou každým krokem.

KRYT: Důrazně doporučujeme izolovaný kryt z umělé kůže. Je již součástí startovacích sad pro koupací sudy Premium a Marble. Můžete si vybrat, zda jej chcete zahrnout nebo ne, pokud máte jiné alternativy. Nicméně důrazně doporučujeme jej vybrat, protože nejen pomáhá udržet teplo, ale také chrání před nečistotami a odpadem.

KAMNA: Začínáme ocelovým kamny s ocelí třídy 314, která fungují dobře, pokud nepočítáte s použitím vysokých koncentrací chloru nebo jiných chemikálií. Pro zvýšenou spolehlivost doporučujeme kamna z oceli třídy 316.

VZDUCHOVÉ A VODNÍ MASÁŽE: V tomto modelu si můžete vybrat 12 vzduchových trysek a/nebo 8 vodních trysek. Jejich uspořádání je znázorněno na obrázku a nelze je měnit.

LED: Vyberte si buď velkou LED nebo velkou LED spolu s 10 malými LED pro největší večerní efekt.

KVALITA VODY A OHŘEV: Přidejte filtraci pomocí pískových/vláknových kuliček a lampu UV-C a kvalita vody bude optimální, což vyžaduje pouze minimální použití chemikálií. Pokud dáváte přednost připojení vlastního filtru, jsou k dispozici konektory. Můžete si vybrat polohu filtru, buď na jedné straně, nebo na druhé.

PŘÍSLUŠENSTVÍ: Doporučujeme jednu nebo více polic. Sklenice jsou bezpečnější s držákem na sklenice. Ochráníte svou podlahu pomocí popelníkového talíře. Pokud chcete lepší tah a vyšší kou


64 520 

Startovací balíček se vším všudy

Objednejte si do 1. prosince a my vám zboží doručíme do Vánoc

Vysokokvalitní sklolaminátová vložka

Ergonomicky navržené vestavěné lavice, které jsou dokonale přizpůsobeny vašemu tělu.

Ano

Vícevrstvý sklolaminát zajišťuje odolnost a pružnost. Tento koupací sud si budete užívat celoročně.

Ano

Lze snadno udržovat a čistit.

Ano

Ergonomicky navržen tak, aby dokonale vyhovoval konturám vašeho těla a poskytoval nejvyšší úroveň pohodlí.

Chemicky odolné nerezové kamna

Výkonné dřevěné kamna rychle ohřívají vodu a jsou bezpečné pro dlouhodobé použití s dezinfekčními prostředky pro vodu.

Ano

Navrženo pro použití po celý rok.

Ano

Bezpečné a snadno ovladatelné. Pamatujte, že je nejlepší používat co nejsušší dřevo.

Ano

Superrychlé vytápění díky výkonným kamnům na dřevo. Ideální pro použití dezinfekce vody.

Máte dotaz?

Ahoj, jsem Lina! Pokud máte jakékoli dotazy nebo chcete pomoci s výběrem toho správného koupacího sudu pro vás, ráda vám pomohu.

Kontaktní osoba na Gardenvity